Juni 2016: The 007-Cruise!

Vocal Cruise Control 007 v03CHORAL CRUISE CONTROL 007:
Van 12 tot 19 juni 2016 langs de Noorse fjorden-kust

Het eerste achtdaagse Choral Cruise-arrangement is meteen een súper-klapper met koorbewerkingen van beroemde James Bond film-tunes. Helemaal in stijl dus aan boord van de luxe MS Koningsdam, het nieuwe vlaggenschip van Holland America Line!

Zelfs het vertrek en aankomst is aangenaam eenvoudig, want MS Koningsdam gewoon vanuit Amsterdam! Met adembenemende Noorse fjorden als decor repeteert u dagelijks o.l.v. koordirigent Roy Voogd en vocal coach Ingrid Stijsiger in de ochtenden aan een prachtige 007-medley die speciaal voor koor is bewerkt. Samen met pianist Alwin Kluit werkt u toe naar een spetterend slotconcert in een van de theaters aan boord.

Bond. James Bond.
Zodra je de herkennings-tune hoort, dan weet je dat het spannend wordt: al meer dan 50 jaar zet de stijlvolle Britse geheimagent 007 de toon op het witte doek. ’s Werelds grootste artiesten stonden garant voor krachtige filmmuziek. Van The Beatles tot Shirley Bassey en van Aha tot Adele: keer op keer voerden ze de hitlijsten aan.

Kent u een betere omgeving dan de nieuw exclusieve, luxe MS Koningsdam van Holland America Line om deze muziek nu ook zelf te zingen?

Onder leiding van dirigent Roy Voogd, vocal coach Ingrid Stijsiger en pianist Alwin Kluit repeteert u met het koor aan boord, terwijl de Noorse kust langs glijdt. Met de schitterende Noorse Fjorden op de achtergrond zingen van Goldfinger en  Diamonds are Forever tot Skyfall. Verweven tot een zinderende, swingende koormedley.

Dress code is black tie. En, hoe kan het ook anders: na afloop van het concert staat er een originele Dry Martini Cocktail voor u klaar. Shaken, not stirred!

CHORAL CRUISES: droomvakanties met een gouden randje voor (koor)zangers!
Voor meer informatie & aanmelding: mail naar walter@travelcounsellor.nl

50 Jaar Bond-tunes

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s