Zingend door de Noorse Fjorden

De Noorse fjorden hebben de bijnaam gekregen als deel van het paradijs op aarde. En dat gaat u ook nog eens heerlijk zingend ervaren tijdens deze unieke Choral Cruise!

Elke dag wordt er aan boord gezongen en stevig gestudeerd, want aan het einde van de Choral Cruise staat er immers een complete uitvoering gepland in een van de mooiste zalen van MS Koningsdam! Uiteraard zingen we de ene dag wat meer dan de andere, dit helemaal in harmonie met het reisplan door de Noorse fjorden. Eén ding is zeker: ook tijdens de twee zeedagen gaat u zich geen moment vervelen!

Cruise Control Kaart Noorwegen

REISPLAN

12-06-2016       Amsterdam, Nederland
U checkt in op de Passengers Terminal aan het IJ in hartje Amsterdam. Aan boord heeft u alle tijd om uw koffer uit te pakken en het schip te verkennen. Na het diner maken we kennis met elkaar en nemen we het reisprogramma door. Wellicht hebben we nog even tijd om 3 noten te zingen: genoeg om te weten dat Bond gaat beginnen…

13-06-2016       Zeedag
Deze eerste dag koerst MS Koningsdam op Noorwegen aan. We worden wakker op zee en aan dek zien we een uitzicht dat gedurende de dag niet zo heel veel verandert: De Zee. Veel tijd dus om te zingen! Na het ontbijt gaan we eerst even lekker vocaal wakker worden met inzingers. Dan gaan we voortvarend van start om een belangrijke basis voor de rest van de week leggen: twee uur in de ochtend, twee uur in de middag en nog een korte repetitie in de avond.

14-06-2016       Eidfjord, Noorwegen
Tussen het ontbijt en de lunch gaan we zingen. U heeft de middag vrij om het prachtige Eidfjord te verkennen. In de avond komen we weer bij elkaar voor een korte repetitie.

In Eidfjord ligt de nadruk op de natuur en het buitenleven. Hier vindt u de spectaculaire waterval Vøringsfossen, een van de Noorse natuurattracties die het vaakst wordt bezocht. Voor trektochtplezier is er Hardangervidda, een bergplateau met spectaculair uitzicht. Of ervaar het landschap op minder avontuurlijke schaal in het uitstekende natuurcentrum waarin cultuur, klimaat en landschap van Noorwegen worden getoond.
Eidfjord

15-06-2016       Alesund
Tussen ontbijt en lunch gaan we weer zingen. De rest van de dag heeft u vrij: na het diner zijn er 2 facultatieve workshops: 1. stemtechniek o.l.v. de vocal coach en 2. notenkrakers-avond: we nemen nog even wat lastige noten door met degenen die daar behoefte aan heeft. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om bij een van de vele bars aan boord de kwaliteit te onderzoeken van de Dry Martini Cocktail (shaken, not stirred)..

Deze pittoreske vissershaven aan de monding van Stor Fjord verbindt twee eilanden en heeft een betoverende art nouveau architectuur, stenen torens, torenspitsen en middeleeuwse gevels.
Alesund 03

16-06-2016       Geiranger
Tussen ontbijt en lunch gaan we zingen. De middag heeft u vrij: na het diner zijn er 2 facultatieve workshops: 1. stemtechniek o.l.v. de vocal coach en 2. notenkrakers-avond: we nemen nog even wat lastige noten door met degenen die daar behoefte aan heeft.

Op de schitterende Geirangerfjord, één van de meest indrukwekkende omgevingen van Noorwegen, vormt Geiranger een beeldschone fjord-stad. Dichtbij stort de Seven Sisters-waterval zich 250 meter omlaag.
HAL Norway Fjord 07

17-06-2016       Bergen
Tussen ontbijt en lunch gaan we zingen. De middag en de avond heeft u vrij.

Als toegang tot het land van de fjorden is het mooie Bergen omgeven van steile, beboste bergen en heeft het de levendige sfeer van een universiteitsstad.
Bergen Noorwegen

18-06-2016       Zeedag – UITVOERING AAN BOORD
Op deze zeedag kunt u lekker uitslapen: we beginnen wat later in de ochtend. Na de lunch houden we generale repetitie om ons goed voor te bereiden op de uitvoering in de chique Queens Lounge, het mooiste van de vijf theaters aan boord van de MS Koningsdam!

MS Koningsdam INTERIEUR 11

19-06-2016       Amsterdam, Nederland

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s