Uw reisbegeleiders

De reisbegeleiding wordt verzorgd door Walter en Karen Colijn. Beiden zijn hartstochtelijke cruisefans en muziekliefhebbers.

Walter Colijn
Walter Colijn 2Sinds 1992 is Walter besmet met het cruisevirus. Zijn eerste cruise was óók met de Holland America Line. Na studie en ervaring in de reisverkoop in- en buiten de cruisewereld, startte hij in 2012 zijn eigen onderneming als franchiser bij de Nederlandse tak van het Britse Travel Counsellors. In het aanbod van deze reisadviseur zijn alle soorten reizen vertegenwoordigd. Op zijn specialistische kennis van cruises kan met deze Choral (007-)Cruise bij uitstek een beroep worden gedaan. Met 25 cruisereizen en ruim 65 bezochte schepen weet Walter wat er te koop is in cruiseland. Niet verwonderlijk dus dat hij bij Roy Voogd het idee opperde dit project met de Holland America Line en MS Koningsdam te willen aangaan. Muziek is Walter met de paplepel ingegoten: jarenlang was Walter de vaste DJ bij de dansschool van zijn ouders (die zelf ook fervente koorzangers zijn).

Karen Colijn-Brink

Vanaf 1995,Karen Colijn ze was 17, is Karen gepassioneerd 1e sopraan bij het Goois Vocaal Ensemble uit Naarden. Nadat ze Walter leerde kennen is ze er een paar jaar tussenuit geweest en ontdekte ze de heerlijke cruisevakanties. Waar je mee omgaat wordt je spreekwoordelijk mee besmet… Na hun huwelijk kregen het stel 2 kinderen. Sinds kort is ze weer terug bij het GVE en nu kan ze de 2 passies met elkaar combineren. Ook Karen weet inmiddels wat cruiseland te bieden heeft en heeft ze al menig reis mogen maken en schip van binnen mogen bewonderen.

Walter zal samen met zijn vrouw Karen beschikbaar zijn vanaf de aanmelding tot na thuiskomst (maar dus ook aan boord) met hulp en advies. Verwacht echter geen omhooggestoken bordje waar u gedwee achteraan moet wandelen: naast het repeteren kunt u op uw eigen wijze genieten van uw vakantie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s