Travel Counsellors

TC Logo FC

Wij zijn Travel Counsellors – aangenaam – en wij kunnen elke reis voor u organiseren. En omdat een vakantie zo persoonsgebonden is, vinden we dat iedereen een eigen reisadviseur verdient.

Travel Counsellors biedt persoonlijke service. Wij bouwen een persoonlijke relatie op met onze klanten, tonen oprechte interesse en luisteren naar hun wensen. Het enige dat u nu nog hoeft te doen, is uw persoonlijke Travel Counsellor vinden.

Walter Colijn, Travel Counsellor sinds 2012, trok al van jongs af aan samen met zijn ouders in de zomer met caravan door heel Europa . In het voor- en najaar werd vakantie gevierd in zonnige oorden op korte afstand van Nederland. Zijn eerste kennismaking met een verre reis was met Aruba. Snel daarna volgde een cruisevakantie. En toen had het reisvirus Walter in z’n greep. Om hem nooit meer los te laten.

“Omdat vakanties ons zo dierbaar zijn is het belangrijk dat het regelen ervan goed gebeurt. Met mijn kennis en ervaring en het uitgebreide netwerk dat Travel Counsellors heeft zijn de mogelijkheden legio.”

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan doen? Neem dan contact met me op: walter@travelcounsellors.nl.

WUIP-White-line

GARANTIEFONDS LOGOBALK

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s